Vizito

  • të hënën

   09:00 – 19:00

  • të martën

   09:00 – 19:00

  • të mërkurën

   09:00 – 19:00

  • ë enjten

   09:00 – 19:00

  • të premten

   09:00 – 19:00

  • të shtunen

   09:00 – 19:00

  • të dielen

   09:00 – 19:00

  • 18 Prill

   Dita Ndërkombëtare e Monumenteve / Dita Ndërkombëtare e trashëgimisë Kulturore

  • 18 Maj

   Dita Ndërkombëtare e Muzeve

  • 21 Maj

   Dita Ndërkombëtare e Diversitetit Kulturor për Dialog dhe Zhvillim

  • 29 Shtator

   Ditët europiane të trashëgimisë Kulturore

  • 28 Nëntor

   Dita e Pavarësisë (vetëm për shtetasit shqiptarë)

  • 29 Nëntor

   Dita Kombëtare e Çlirimit (vetëm për shtetasit shqiptarë)

  • Bileta individuale

  • Biletë grupi +12

  • Jetimët, invalidët, pensionistët

  • Studentët, fëmijë nga mosha 12-18

  • Fëmijë nën 12, veteranë lufte, ish të dënuar dhe të përndjekur politikë, invalidë paraplegjikë dhe tetraplegjikë, studentë dhe nxënës shkollash në kuadër të zhvillimeve të orëve mësimore apo programit “edukimi përmes kulturës”, anëtarët ICOMOS – ICOM, punonjësit e ministrisë përgjegjëse për trashëgiminë kulturore dhe institucioneve në varësi të kësaj ministrie, delegacionet zyrtare shtetërore

Biletë individi online